Naar de inhoud

Uw rechten

Een bedrijf of adres verwijderen

De verwijdering is automatisch, gratis en definitief. Een verwijderd bedrijf wordt aan geen enkele klant meer voorgesteld, en onze toekomstige verzamelingen negeren het.

Een bedrijf verwijderen

U ontvangt een bevestigingslink per e-mail. De verwijdering gebeurt zodra u die opent.

Een e-mailadres verwijderen

Het adres wordt onmiddellijk uit onze database gewist en wordt nooit meer toegevoegd.